Kıvılcımı Her İlişkide Yaşamak İçin Kuralların Neden Bozulması

1 Comment
spirituek-kivilcim

Bu Sevgililer Günü’nde aşk, psikoterapist ve en çok satan yazar Esther Perel’in uzmanlarından gelen tavsiyelerle ilişkilerimizi onurlandırmak için zaman ayırıyoruz . İster bekar olun, isterse beraber olun, romantizm üzerine bilginizi yazma alıştırmaları ve düşünceli bir konuşma yoluyla genişletmek için birkaç dakika daha harcamak sizi daha büyük bir sevgi ve bağlantı anlayışı içinde bırakacak dikkatli ve sevgi dolu bir güne hazırlar .

En son ne zaman kuralları çiğnedin ? Hatırlayabildiğinizden çok daha uzun zaman aldıysa, şunu göz önünde bulundurun: Kuralları çiğnediğinizde, güçlü olmak istersiniz ve tam olarak yapmak istediğiniz şeyi yaparsınız. Özgür hissediyorsun ve üzerinde asılı bir şey olduğunu hissetmiyorsun. Bu yüzden kendi kurallarını çiğneme konusunda çok üretken bir şeyler var.

Arzunun temel taşı olarak yasağın ihlali.

Sizi tedirgin etse bile, yapmanız gerekmeyen bir şeyi yapmaktan kaynaklanan küçük bir heyecan her zaman vardır, bu yüzden seksolog Jack Morin her zaman arzunun dört temel taşlarından biri olarak “yasaklama ihlali” hakkında konuşurdu. Biraz kurallara aykırı davranmak çok uzun sürüyor.

Kendinize şu soruyu sorun: Güvenli ve tahmin edilebilirliğin ortasında küçük geçişleri nasıl başlatabilirsiniz? Sonucu biliyor olabilirsiniz, ancak gündüz veya gece boyunca birbirleriyle eğlenceli olmanın birçok yolu vardır.

Kuralları çiğnemek için birkaç fikir:

  • Bir partiyi erken terk et ve eve giderken bir şeyler iç.
  • Çocuk bakıcınız geldikten sonra kapıyı kapatın ve akşamın başlangıcını birbirlerine ayırın ve geç bir partiye gelin. Veya etkinliği tamamen atlayın ve yürüyüşe ya da bisiklete binmeye gidin.
  • Sabah hafta ortasında birkaç saat evde kalın. Yapmamanız gereken bir şey yapın, çünkü kuralları çiğnemek ve normları birlikte değiştirmek canlılığa yol açar.
  • Gündüz veya akşam boyunca anlamlı bir metin gönderin. Her şey seks hakkında konuşmadan seks hakkında konuşmakla ilgilidir. Cinsiyet fikrini diğerinin yüzüne atmaktan kaçının – utangaç ol!
  • “Seni asansörde gördüm; kimse sana gözlerinin ne kadar parlak olduğunu söyledi mi?” Diyen bir not bırak.
  • Onunla bir partide buluş ve kendini ilk kez buluşuyormuş gibi eşinle tanıştır. Kendinize izin verdiğinizde, aptal gibi davranmaktan ya da gülünç olmaktan korkmazsınız.

One Reply to “Kıvılcımı Her İlişkide Yaşamak İçin Kuralların Neden Bozulması”

  1. rebeka hocanın numarası varmı? benimde eşimle ilgiili problemlerim var ve bi hoca beni dolandırdı paramı aldı ya çok mutsuzum iyice huzursuzluğa kapıldım yardım edin nolur rebeka hoca düzeltebilir mi bu durumu?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir